Samarbejdspartnere

reborn

Reborn er Danmarks bedste up-and-coming OCR event, som med sine 3 events udfordrer tusindvis af OCR entusiaster hvert år. Løbene bærer præg af organisationens kærlighed til sporten og lysten til at give den almene borger en af årets bedste sportsoplevelser. Vi tror på, at Reborn med sine alsidige events, kan være grobund for fremtidens OCR oplevelse.

    Du kan få 10% rabat på dit næste Reborn OCR event med koderne:
  • OCRTD_pit
  • OCRTD_ledreborg
  • OCRTD_prison

Løber du alle events vil du modtage en trifecta medalje, som er one-of-a-kind i Danmark!

Tilmeld dig her!


reborn

Garmin er et verdensledende firma, der udvikler en bred vifte af GPS-navigation til sportsfolk, bilindustrien, luftfart og fitness. Leon og Nikolaj bruger i øjeblikket Fenix ​5​ plus uret til at tracke løb, styrketræning, optimal hvile, Garmin pay, Garmin music og meget mere.


inov8

Hos OCR Training Denmark har vi altid løbet med Inov8, fordi vi tror på, at det er markedets bedste inden for OCR og terrænløb. De har formået at lave sko, som er tilpasset alle tænkelige behov og alt slags terræn! Derudover laver de løbetasker og beklædning, som er ideelt under træning og races i alt slags vejr, selv det værst tænkelige. Det kan vi lide! Du kan læse mere om INOV8 og deres produkter her.

Vores Inov8 favoritter er:

- Inov8 X-talon 210/230, når terrænet er mudret og der forekommer vandpassager. Denne sko er let, står godt fast i tykt mudder og dræner hurtigt vand ud af skoen. Med Inov8 sticky grip i sålen har den også godt greb på de ramper og mure, der skal forceres undervejs.

- Inov8 Trailtalon 235 er vores favorit til løb i terræn med skiftende underlag, men hvor der ikke er nævneværdigt mudder på ruten. I denne sko er det behagelig at løbe på landevej, grus, sand, græs samt andre steder, hvor underlaget ikke er alt for blødt.

Vi anbefaler du køber dine Inov8´s i CPH Runshop da de har et fremragende udvalg og ved hvad de snakker om når det handler om løb og valg af løbesko der passer til dig og dine beheov. Se her hvad de har af udvalg og besøg butikken på denne adresse: Damhustorvet 9 2610 Rødovre


redbull

OCR Training Denmark samarbejder med Red Bull Danmark, da de leverer den bedste energi til aktive og travle mennesker. Kombinationen af kulhydrater og koffein går hånd i hånd med behovet hos ambitiøse OCR-folk, både i sportslige og arbejdsmæssige sammenhænge. I 2018 bevægede Red Bull sig også længere ind på OCR-markedet, hvor de kom med deres eget OCR-løb ”Red Bull Conquer The Castle”, som vi synes er en fantastisk udvikling af sporten!


fixyou

Fix You Sports Clinic er en sports massage og fysioterapi klinik, der fokuserer på behandling af OCR, Crossfit atleter og andre sportsfolk. Ejeren Mathias er utrolig passioneret over sit erhverv og om sine klienter, atleter og sporten af ​​OCR. I løbet af 4 år har han opnået et højt niveau af sportsmassage og sportakupunkturuddannelse, som har gjort det muligt for ham at håndtere de fleste skader. Leon og Nikolaj besøger ofte Mathias for at forebygge og imødekomme potientielle skader der måtte komme med som elite atlet når fysiske grænser konstant udfordres.


clifbar

Clif bar er den velsmagende madbar med kulhydrater til outdoor og sportsfolk, der er aktiv i mange timer om dagen. Clif bar har siden 1993 leveret madbarer til mennesker med trang til eventyr! Eventyr er noget, som vi i OCR-verdenen i den grad elsker.
Du kan læse mere om produktet her.